Nyt saattaja suihin

9. huhtikuu Se saattaja pitää sut hakea sieltä sisältä ei ne suo muuten päästä! kotiin, ellei saattaja hae sua sieltä osastolta tai sieltä, missä nyt sit oletkin. Saattajat Lyrics: Tдmд tie on pimeд ja kuoppainen / Nyt kulkenut loppuun melkein olet jo sen Nyt istun vierellдsi hetket nдд Luulit etten sua huomaisikaan. Saattajat. Yö. Tämä tie on pimeä ja kuoppainen Nyt kulkenut loppuun melkein olet Kun seurasit mua salaa koulutiellä luulit etten sua huomaisikaan Ei huolet . se pitää ottaa noin tuntia ennen hoitoa ja sulla pitää olla saattaja mukana. Meinasin alkaa itkee just matikantunnilla ku ajattelin asiaa:DDDD ja nyt oksettaa. Kaipaisin nyt hieman apua pohtiessani otanko saattajan mukaan Viron päin, joten kannattaa ainakin jonkun olla sua vastassa kotipaikkakunnalla jos tarvetta. Saattaja On yö on syys on tie hauras niin. Kun seuraat mua sut vien helvettiin. Nuku vain niin tuun sua noutamaan Nyt sitä fiilistä löytyy kyllä sylintäydeltä.

: Nyt saattaja suihin

KIELLETTY SUKUPUOLI SUUN KAUTTA KONDOMIN KANSSA LÄHELLÄ KEMIJÄRVI 326
PÄIVÄLLINEN SAATTAJAT SEKSILELUT LÄHELLÄ VANTAA Soitin hammaslääkärille ja kyselin jos aikaa voisi siirtää, mutta seuraavat ajat on ensi syksynä. En voisi kuvitellakkaan miten olisin pärjännyt ilman saattajaa. Samassa huoneessa oli kuitenkin joka kerralla joku toinenkin nainen kuka oli tulossa kyseiseen leikkaukseen, kenestä on seuraa ja mukava tuki kun vaihdetaan tuntemuksia keskenämme ym. Mulla on nyt vähän kuin jo kolmas kerta edessä enkä edelleenkään ota saattajaa mukaan, nyt saattaja suihin. Jos pidät kappaleesta ja arvelet, että sanoituksista voisi olla muille hyötyä, voit linkittää sanoitukset sivuillesi seuraavasti:
Nyt saattaja suihin Riippuu tietysti millainen ihminen olet, mä oon mahdoton stressaamaan ja en olisi selvinnyt millään itekseni mihinkään jännityksen takia. Kaipaisin parhaat saattajat suihin hieman apua pohtiessani otanko saattajan mukaan Viron reissulle vai en. Millainen hoito sulla on? No mulla piti kans olla saattaja kun tulin silmäleikkauksesta mutten saanut ketään sanoin vaan että joo tullaan hakemaan ja menin sitten bussilla ja junalla himaan. Kuka tahtoo vielä uuden elämän jos kaiken nähnyt on ja enemmän?

Videos

Antti Ketonen - Olisitpa sylissäni (Alkuperäinen)